o medu i pčelama...

Med kao namirnica ne smije se grijati iznad 40°C, tj. tekućina koja se sladi ne bi trebala biti vruća nego mlačna.
Svaki prirodni med se kristalizira i to je njegovo prirodno svojstvo. U tekuće stanje se vraća laganim zagrijavanjem u kupelji na 40°C.

med iz naše ponude...

Cvjetni med

Cvjetni ili nektarni med po definiciji je med dobiven od nektara različitih medonosnih biljaka. Izlučivanje nektara ili medenje ovisi o temperaturi, vlažnosti zraka, tla, ali i vjetru. Mogli bismo reći da su pčele u cvjetni med stavile sav slatki sok koji mogu naći u svojoj bližoj i daljoj okolini. Snagom i bogatstvom različitih sastojaka skupljenih od raznovrsnog cvijeća povoljno utječe na imunitet djece i odraslih.

naši proizvodi...

Bagremov med

Kestenov med

Lipov med

Cvjetni med

Medljikovac

Suho voće u medu

Zlatno saće (med u saću)

Svi naši medovi su hrvatskog porijekla, a kvalitetu su potvrdile brojne osvojene nagrade.