Postoji li hrvatski med za kojeg možemo reći da je savršen?
Vođeni tom idejom, istražili smo svaki kraj Hrvatske kako bi pronašli mjesta s idealnim mikrolokacijama za proizvodnju svake vrste meda. Tako smo zaključili da ako tražite bagrem, trebate ići na Bilogoru, a ako tražite kesten na Kordun i Baniju.
Svaka od tih pronađenih vrsta meda bila je okusom izvrsna, ali nas je i dalje mučilo, može li se zvati najboljom od najboljih? Zato smo iskoristili znanje i iskustvo stečeno u 40 godina bavljenja proizvodnjom meda kako bi definirali što je to Mediterra.
Svaka teglica Mediterre dolazi iz strogo odabranih pčelinjaka i prolazi kroz rigorozne laboratorijske analize kako bi se definirali svi parametri – od udjela cvjetnog praha, postotka vlage, vodljivosti, enzima, minerala do ostalih kriterija definiranim našim standardima kvalitete.
Tek tada, kada imamo laboratorijski potvrđene rezultate, odabiremo med za Mediterru. Brinući se da proizvod bude savršen, pažljivo punimo med u teglice bez filtriranja ili grijanja kako bi pronašao put do vašeg nepca.
I upravo zbog naših rigoroznih procesa i težnje savršenstvu možemo na vaš stol staviti Mediterru – najbolje od hrvatskog meda.